Stranieri

Fanii lui Rangers pun presiune pe Steven Gerrard: „Ianis Hagi și-a demonstrat clasa! Poate fi cel mai tare transfer din istorie”

Ianis Hagi a contribuit decisiv la calificarea lui Rangers în optimile EL, bifând două goluri și o pasă de gol în „dubla” cu Braga. Foto: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday, 02 March 2020

Concluzia celor de la Rangers News, la o lună de la împrumutul lui Ianis Hagi, 21 de ani, de la Genk: „Chiar și cei mai critici fani sunt încântați de startul uluitor al marelui talent pe Ibrox”.

Steven Gerrard încă nu a luat o decizie asupra lui Hagi, dar, foarte probabil, Rangers va activa acea opțiune de a-l cumpăra definitiv, cu 5 milioane de euro.

Fanii albaștri de-abia așteaptă anunțul managerului. Și se întreabă deja ce impact va avea asupra clubului. „Poate fi Ianis unul dintre cele mai tari transferuri din istorie?”, este titlul articolului apărut pe Rangers News, un site al suporterilor din Glasgow, care observă că „și cei mai critici fani sunt încântați de startul uluitor al marelui talent pe Ibrox. În Europa, și-a demonstrat clasa”.

Echipa lui Gerrard este în "optimile" Europa League "datorită lui. El a condus una dintre cele mai impresionante reveniri de pe Ibrox. Un talent fantastic. Iar dacă va trece de Leverkusen, acest copil minune român va fi în centrul atenției. Transferul său definitiv ar putea fi unul dintre cele mai tari transferuri din istoria clubului". 

"Când a venit Ianis Hagi, toți suporterii erau entuziasmați. Îl vedeau ca un mare talent care va avea nevoie de timp"

Primul gol marcat de Ianis Hagi la Rangers

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.