Liga 1

CFR CLUJ - ASTRA 2-1 // Dan Petrescu nu s-a mai putut abține: „Ăsta e campionatul proștilor, nu suntem normali! Mi-ați luat și golurile!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 02 March 2020

CFR Cluj a învins Astra, scor 2-1. Dan Petrescu (52 de ani) a criticat în termeni duri sistemul competițional din România.

„Să-mi explice cineva regula U21 că o iau razna. Ori pregătim naționala mare, ori pregătim naționala U21. Nu mă lasă să-mi folosesc jucătorii, îmi înjumătățesc punctele. Ăsta e campionatul proștilor. Lăsați-ne golurile. Am golaveraj 0-0. Păi, de ce am mai jucat un an? Lăsați-ne golurile. 

Jucăm degeaba? Nu suntem normali. Jucăm de 7 ori și ne luați punctele. Avem cel mai bun atac, cea mai bună apărare, cele mai multe victorii, dar e degeaba. O iei razna în condițiile astea. De ce nu facem campionat de 18 echipe? Ăia în Portugalia, țară mai mică, cum de au 18? Noi avem echipe ca Timișoara, Rapid, UTA, care vor să joace în Liga 1, dar ținem doar 14 în prima ligă”, a răbufnit Petrescu după meci. 

Dan Petrescu: „E jenant!”

Petrescu a vorbit și despre victoria obținută cu emoții în fața Astrei, scor 2-1.

„N-a fost ușor astăzi. E prima oară după mult timp când adversarul nostru are atâtea ocazie. Totul pe fondul oboselii. În repriza a doua a apărut un penalty pe care eu nu l-aș primi niciodată. E jenant ce s-a întâmplat. Noroc că a intrat Păun bine în meci”, a completat Petrescu. 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.