Liga 1

VIDEO Dan Petrescu, criză de nervi și la conferință: „Să țină regulamentul ăsta și la anul, ca să râdă lumea de noi! Voi merge la judecată”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 martie 2020

După victoria celor de la CFR Cluj cu Astra, 2-1, antrenorul Dan Petrescu a avut o conferința de presă furtunoasă. 

Dan Petrescu a fost extrem de nervos și a criticat dur deciziile luate de Federația România: regula jucătorilor U21 și sistemul cu play-off și play-out în Liga 1. 

„Întroducerea lui Adi Păun a făcut diferența. El și alții nu joacă din cauza acestei reguli (n.r. regula U21). E împotriva noastră și împotriva fotbalului românesc. Eu nu pot folosi echipa din meciul cu Sevilla. De ce? Pentru că nu pot. În plus, punctele ne-au fost înjumătățite. Când m-am uitat în ziar și am văzut  golaveraj 0-0 am zis «Doamne ferește!

De ce dracu' am jucat ca proștii? De ce i-am mai antrenat pe ăștia și ne-am bătut ca idioții? Avem 3 puncte în față și niciun gol marcat. Nu se poate așa regulament! Așa ceva.. Să-l țină și la anul să râdă lumea de noi. Când le-am zis celor din Anglia m-a întrebat «Cum? Vă iau punctele?» .

VIDEO Conferința lui Dan Petrescu după CFR Cluj - Astra

Oameni din fotbal au zis «Doame ferește! Cum să vă ia puncte? Nu există în fotbal! Mergeți la judecată». Da, o să merg la judecată! Eu, Dan Petrescu. Nu se poate să-ți ia puncte! E inuman! De ce am mai jucat fotbal până acum? După ce că îmi ia din puncte, nici nu mă lasă să bag cea mai bună echipă. 

Și vrem să jucăm în cupele europene. În ce cupe europene să jucăm? Noi vrem să pregătim echipa sub 21 de ani, dar naționala mare cine o pregătește? Păun stă pe bancă, când el trebuie să joace la națională. Hai să pregătim echipa mare, nu cea sub 21 de ani. Nu am mai fost la un Mondial sau European de nu știu când. Conducătorii nu văd asta? Vrem la Mondial sau European, nu în finală la sub 21 de ani”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă. 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.