Campionate

Real Madrid - Barcelona / VIDEO Reacție șocantă a secundului lui Setien în timpul El Clasico: „Mă c** în c***a de mama!”

+40 Foto
Eder Sarabia, antrenorul secund al Barcelonei // sursă foto: getty

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 03 martie 2020

Eder Sarabia (39 de ani), antrenorul secund al Barcelonei și mâna dreaptă a antrenorului Quique Setien (61), a fost surprins de camerele televiziunii spaniole aruncând cuvinte grele în timpul meciului Real Madrid - Barcelona (scor 2-0).

Televiziunea spaniolă Vamos a filmat reacțiile lui Sarabia și a angajat experți în cititul pe buze pentru a reproduce ceea ce a spus secundul Barcelonei.

După ce francezul Antoine Griezmann a trimis un șut departe de buturile apărate de Thibaut Courtois, Sarabia a scos niște cuvinte greu de reprodus: „Goool... bag-o în poartă, Antoine (n.r. Griezmann), mă c*c în c***a de mama!”

Câteva minute mai târziu, Sarabia a fost surprins din nou în timp ce avea o reacție nervoasă, însă de această dată nu este clar despre ce jucător vorbea secundul: „Nu face nimic din ce ar trebui să facă! Mă c*c în Dumnezeu!”

1 puncta obținut Barcelona în acest sezon din meciurile cu Real Madrid

În momentele în care nu a înjurat, Sarabia le-a transmis pe bancă colegilor din staff observațiile lui tactice: „Linia defensivă nu poate să stea atât de mult în spate, pentru că ei ne întind și apoi vine Benzema, primește mingea și creează superioritate numerică pentru ei. Trebuie să reducem mult mai mult spațiul”.

Cine este Eder Sarabia

Spaniolul în vârstă de 39 de ani este un colaborator vechi al lui Quique Setien, aceștia lucrând împreună din perioada în care Setien antrena Las Palmas (2015). Sarabia l-a urmat pe Setien la Real Betis, unde au antrenat timp de 2 ani, înainte de apelul Barcelonei.

Eder este fiul lui „Manu” Sarabia, fost jucător la Athletic Bilbao și în prezent analist sportiv pentru postul de televiziune Canal+ din Spania. Manu a jucat împreună cu Quique Setien la Logrones, prilej cu care antrenorul Barcelonei l-a cunoscut pe fiul acestuia, care avea să îi devină asistent.

Eder Sarabia a jucat fotbal doar la nivel de juniori.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.