Pariuri sportive

Bayern poate avea un sezon istoric! Azi joacă la Schalke, în "sferturile" Cupei Germaniei

Articol de Dan Bâra  —  marţi, 03 martie 2020

Bayern Munchen are parte de un final de sezon extrem de promițător, chiar dacă începuse modest, cu înfrângerea din fața lui Dortmund în Supercupa Germaniei și remiza din prima etapă, 2-2 acasă, cu Hertha. 

Și au mai fost sincope. În etapa cu numărul 10, Bayern pierdea catastrofal la Frankfurt, 1-5, jucând încă din minutul 9 în 10 oameni, după eliminarea lui Boateng. În următoarele 4 runde, bavarezii urmau să mai piardă de două ori, cu Leverkusen acasă și cu Gladbach acasă, dar bifând și o victorie cu Dortmund, 4-0. 

Ar putea fi un sezon istoric

Până la urmă, lucrurile s-au îmbunătățit, iar în prezent Bayern ar putea face chiar "tripla" europeană, câștigând campionatul, Cupa Germaniei și Liga Campionilor, la fel ca în 2013. În Bundesliga, Bayern e pe primul loc, la 3 puncte de Leipzig și la 4 de Dortmund. În Liga Campionilor, e cu un pas în sferturile de finală, după victoria de pe terenul lui Chelsea, 3-0. În privința Cupei Germaniei, bavarezii se pot considera favoriți. Cele mai importante nume rămase în competiție sunt Leverkusen și Schalke, ultimul fiind chiar adversarul de care trebuie să treacă azi pentru a atinge semifinalele. 

Statistică categorică cu Schalke

Bayern a învins-o pe Schalke de două ori în acest sezon, 3-0 în deplasare și 5-0 acasă. De altfel, bavarezii au un bilanț impunător cu adversarul de azi, bifând 10 victorii și un egal în ultimele 11 meciuri directe. Schalke a început prost anul, având un singur succes în 2020, în cele 8 partide jucate în toate competițiile. În ultimele 3 meciuri nu a reușit să marcheze. 

Pont: Bayern e favorită la calificare și, cel mai probabil, o va obține în 90 de minute. Dacă alegem varianta 2 solist, cota e destul de mică, 1.29, așa că încercăm ceva mai curajos, la o cotă mai bună. Varianta în care oaspeții marchează în ambele reprize are cota 1.68. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.