Liga 1

Ante Vukusic a dezvăluit de ce nu a mai ajuns la FCSB

Ante Vukusic // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 03 March 2020

FCSB l-a dorit în iarnă pe atacantul croat Ante Vukusic (28 de ani), dar mutarea nu s-a concretizat. Între timp, echipa roș-albastră l-a adus pe Adi Petre (22 de ani) de la Esbjerg.

Ante Vukusic, legitimat la slovenii de la NK Olimpija Ljubljana, a acordat un interviu în presa din Slovenia și a recunoscut negocierile cu FCSB, explicând de ce a căzut transferul. 

Am avut negocieri în iarnă cu Steaua (n.r FCSB). Am mai discutat și cu echipe din Polonia. Dar nu a fost nicio ofertă care să mă satisfacă. N-am vrut să iau o decizie pripită. Președintele clubului Olimpija și cu mine am căzut de acord. Nu va fi o problemă să plec dacă mai vine o ofertă. El știe că am 28 de ani și că am ambiții”, a declarat Vukusic.

Ante Vukusic, atacant de 1.77 metri, i-a încântat pe cei din staff-ul celor de la FCSB, așa cum anunța GSP.RO în februarie, iar Gigi Becali era de acord să-l transfere. Vukusic este internațional croat și este cotat de transfermarkt la 600.000 de euro. Pentru a-l lăsa să plece, slovenii cerereau aproximativ 1 milion de euro.

18 goluriîn 28 de meciuri a marcat Ante Vukusic la NK Olimpija Ljubljana, în acest sezon

Match Preview  Hermannstadt - FCSB »

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.