Cupa Romaniei

Mircea Rednic iese la atac! Acuză un gest de la meciul contra Craiovei: „La Papură e vorba de educație”

Mircea Rednic, foto: GSP

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 03 martie 2020

POLI IAȘI - CRAIOVA. Mircea Rednic agită spiritele înaintea duelului de mâine cu oltenii: „Nu-i normal să-și numească adversarii clovni”

Atmosferă încinsă înaintea „sfertului” de mâine dintre Poli Iași - CSU Craiova. Antrenorul moldovenilor, Mircea Rednic, n-a rezistat să nu comenteze conflictul dintre adversarul său de miercuri seară, Corneliu Papură, și Edi Iordănescu, povestind o întâmplare de acum două săptămâni, de la întâlnirea directă cu Papură, din campionat (2-5). 

„Eram cu Marius Onofraş şi mergeam la flash interviu. Veneau doi oameni spre mine, pe tunel, nu se vedeau că erau căptuşiţi. Dar am văzut emblema Craiovei şi am zis «Bună seara!». Ei nu au salutat. Unul dintre ei era Papură. Eu am salutat, nu mi-a răspuns. E treaba lui, e vorba de educaţie”
- Mircea Rednic, antrenor Poli Iași

Rednic: „De ce îi face Papură clovni pe cei de la Gaz Metan?!”

Rednic a comentat și atitudinea lui Papură de la finalul meciului cu Gaz Metan, când i-a jignit pe oficialii medieșeni. „Nu are voie să-și facă adversarii clovni. El de-abia a început să antreneze, trebuie să existe respect între antrenori", a punctat tehnicianul în vârstă de 57 de ani. 

„Cred că în momentul de faţă Craiova e singura care poate să pună probleme CFR-ului. Dar ştiţi cum e în play-off, se schimbă de la un meci la altul. Pierzi două meciuri şi te trezeşti în spate". 

Citește mai multe știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.