Cupa Romaniei

Ilie Poenaru susține că n-a fost „omenie” în meciurile cu Dinamo: ,,Dacă era blat, nu așteptam minutul 86!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 03 March 2020

Ilie Poenaru (43 de ani) a găsit vinovatul pentru eliminarea din Cupă. Antrenorul ilfovenilor l-a învinovățit pe Gabi Matei pentru faza din care Dinamo a marcat golul decisiv.

„Am zâmbetul pe buze că nu am avut accidentări ca în campionat, una peste alta ne doream să trecem mai departe, chiar dacă ăsta nu era obiectivul. Ne-am creat șanse, dar pe o lipsă de concentrare și o greșeală am pierdut meciul. 

Aveam în plan 2-3 jucători pe care voiam să îi schimb, dar acum sunt îngrijorat doar de starea lui Buziuc. Am văzut că Gabi Matei era jos, el trebuia să ceară marcajul unui adversar și poate nu luam golul acela. Asta e viața!”, a declarat Poenaru la TV Digi Sport.

De asemenea, Poenaru susține că n-a fost vorba de nicio „reciprocitate” în meciurile cu Dinamo din campionat și din Cupă: „Clinceniul a ajuns o echipă de temut, vă dați seama, am ajuns noi să facem blaturi. Îl respect pe domnul Dinu și nu comentez. Dacă era blat, nu așteptam minutul 86. Am luat 3 puncte în campionat din dubla asta și sunt mulțumit, asta contează mai mult”.

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.