Cupa Romaniei

DINAMO. EXCLUSIV Diego Fabbrini, criticat de un fost antrenor al „câinilor”: „Vrea să fie «Salvatore della Patria», dar mai mult a încurcat. Trebuie disciplinat!”

+14 Foto
Sursă foto: Instagram Diego Fabbrini

Articol de Remus Dinu  —  Wednesday, 04 March 2020

Gheorghe Mulțescu (68 de ani), legenda celor de la Dinamo, a fost prezent marți seara în studioul GSP Live, unde a analizat victoria „câinilor” cu Academica Clinceni, 1-0, din sferturile Cupei României.

Mulțescu n-a fost încântat de jocul lui Diego Fabbrini (29 de ani), fotbalist pe care mulți l-au considerat înlocuitorul lui Dan Nistor. Fostul tehnician al roș-albilor e de părere că italianul e indisciplinat în teren și abuzează prea mult de tehnica sa.

„Fabbrini mai mult a încurcat decât a reușit să limpezească jocul. El încearcă să devină «Salvatore della Patria», vrea să facă totul, dar vine și se expune, se consumă în fața fundașilor centrali. Părerea mea e că el trebuia să rămână proaspăt, să joace în ultimii 30 de metri, să poată să depășească adversari, să stea bine pe picioare. 

Are calitate, dar trebuie să fie disciplinat, trebuie să se despartă de minge când trebuie. El e preocupat să dribleze de fiecare dată. Adversarul se scoate din joc și cu o pasă, nu doar cu un dribling. E păcat, pentru că e un jucător care poate decide un joc, dar devine bumerang dacă nu reușești să-l disciplinzezi”, a spus Mulțescu la GSP Live, imediat după Clinceni - Dinamo 0-1.

6a fost nota primită de Fabbrini în Gazeta Sporturilor pentru evoluția din meciul de Cupă cu Clinceni, în care a fost integralist

12 meciuria strâns Fabbrini la Dinamo, în campionat și Cupa României: a reușit un assist, fără să înscrie vreun gol

„L-am remarcat pe Sorescu pentru travaliu, este un jucător sufletist, un exemplu din punct de vedere al motivației” - Gheorghe Mulțescu

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DESPRE DINAMO:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.