Liga 1

FCSB. Ilie Dumitrescu și Helmuth Duckadam nu iartă! Ce au spus despre fuga lui Cristi Manea la CFR Cluj

Cristi Manea a devenit titular la CFR Cluj // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 martie 2020

Ilie Dumitrescu și Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, l-au taxat pe fundașul dreapta Cristi Manea (22 de ani). 

  • Context: Împrumutat în vară la FCSB, Manea a forțat rezilierea contractului după 6 luni și a plecat la rivala CFR Cluj, declarând că „Nu a fost decizia mea să merg la FCSB. Clubul de care aparţin a acceptat o ofertă din partea FCSB şi eu nu am avut de ales, de aceea am ajuns acolo. Aici la CFR mă simt foarte bine”

Ilie Dumitrescu a comentat situația lui Manea și i-a amintit de declarația dată când era la FCSB: „El a spus «Singurul club care m-a dorit a fost FCSB şi am venit aici să fac performanţă. Este alegerea mea! Eu nu fac precum alții, nu mă iau după unul sau după altul». Până şi Mourinho a întors-o când a spus că niciodată nu merge la Spurs ca antrenor, când era la Chelsea. Şi acum e acolo”, a declarat Ilie Dumitrescu. 

Helmuth Duckadam: „Dacă avea ofertă de la CFR mergea acolo” 

Și președintele de imagine al FCSB a comentat declarațiile lui Manea și l-a ironizat pe acesta. „N-am ştiut până acum că FCSB l-a ținut prizonier pe Manea, cu toate că nu avem pază acolo (n.r. la baza de la Berceni), cu toate că au mai intrat şi suporterii. Nu cred că era prizonier! Cred că era una dintre puţinele oferte a fost de la FCSB. Dacă nu chiar singura. Dacă avea ofertă de la CFR, mergea la CFR din prima. 

Deci cei de care aparține au vrut să scape de el, să îl împrumute, şi probabil că FCSB în acea perioadă era interesată şi a făcut această ofertă... Cred că ambelor părţi le pare rău acum, nouă pentru că am dat atâţia bani, şi lui că nu a jucat”, a declarat oficialul. 

4 meciuria jucat Manea la FCSB. În total, 337 de minute Match preview Hermannstadt - FCSB

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.