Liga 1

FCSB // Bogdan Vintilă acceptă orice! S-a dus la Gigi Becali și i-a spus în față » Cum au reacționat jucătorii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 martie 2020

Bogdan Argeș Vintilă face pereche perfectă cu Gigi Becali la FCSB, antrenorul fiind de acord cu toate deciziile luate de patronul echipei roș-albastre

Spre deosebire de predecesorii săi, Bogdan Andone, Nicolae Dică și Mihai Teja, care se arătau deranjați de imixtiunea lui Gigi Becali și încercau să o mai diminueze prin diverse metode, Bogdan Vintilă acceptă orice în relația cu angajatorul său, lucru pe care i l-a transmis și patronului, din informațiile GSP.RO.

Mai mult, Vintilă i-ar fi anunțat pe cei de la echipă că niciodată nu-și va da demisia de la FCSB, indiferent ce se va întîmpla din perspectiva relației cu Becali sau a rezultatelor pe care le va obține cu echipa. Aceste lucruri au ajuns și la urechile jucătorilor, iar din acel moment mulți dintre ei și-ar fi schimbat atitudinea față de Vintilă.

„Nu știu ce e cu noi, nu ne regăsim deloc, nu știu din ce cauză. Înainte de vacanță eram o echipă, acum suntem cu totul și cu totul alta. Nu înțeleg, noi suntem aceiași, dar jocul nu se leagă deloc”
Dennis Man, atacant FCSB 

Match Preview Hermannstadt - FCSB

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.