Stranieri

Marius Șumudică desființează vedeta Craiovei: „Manea l-a depășit ca la crosul poștașilor! Cum să fie titular cu Islanda?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 martie 2020

Marius Șumudică a împlinit astăzi 49 de ani. Antrenorul lui Gazișehir Gaziantep a vorbit despre posibilele convocări din naționala României.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

„Nu ai cum să nu convoci doi jucători care joacă 90 de minute. Toșca l-a avut adversar pe Demba Ba, pe Crivelli, Maxim la fel, a jucat foarte bine, are reușite, meciuri în picioare, contra lui Clichy, Caicara, Skrtel. Dacă nu îi chemi pe ei acum, înseamnă că nu ne dorim să facem performanță. La națională îți trebuie jucători care joacă constant și în campionate importante”, a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

Șumudică nu a ezitat de ziua lui să îi dea replica lui Sorin Cârțu (64 de ani), președintele Universității Craiova. Nici Radu Ștefan nu a scăpat de criticile antrenorului român, deoarece a refuzat în nenumărate rânduri convocarea la echipa națională.

Să nu fiu răutăcios, acum de ziua mea, dar nu mă pot abține, vreau să îi transmit domnului Cârțu că îmi văd de echipa mea, dar ultimele prestații ale lui Bancu au arătat că nu e soluția cea mai bună pentru națională. Bancu e foarte bun, dar e un fotbalist de bandă, de la mijloc în sus, nu are calități defensive. Manea l-a depășit ca la crosul poștașilor și a ajuns în fața lui. Nea Sorine, hai să ne vedem fiecare de treaba lui. 

Pe Ștefan Radu nu l-aș chema, a refuzat să vină o dată, acum nu l-aș mai chema. Mă duc eu, echipa națională și mă rog de el? Stai mă acolo și joacă la Lazio, cu ultrașii tăi”

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.