Liga 1

Bălgrădean, primă de instalare uriașă de la CFR Cluj! Gigi Becali amenință cu Tribunalul: „E caz penal! Nu mai e de legile sportului!”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Wednesday, 04 March 2020

Cristi Bălgrădean (31 de ani) pleacă gratis de la FCSB, la vară, semnând deja un acord cu rivala CFR Cluj, valabil din sezonul viitor.

  • Bălgrădean devine liber de contract la vară și a semnat deja cu CFR Cluj!
  • Gigi Becali a aflat accidental că jucătorul a semnat în urmă cu 10 zile;
  • Patronul FCSB se întreabă acum dacă nu cumva Bălgrădean a greșit intenționat în Botoșani-FCSB 2-2, primul meci din play-off;

Cristi Bălgrădean a fost atras cu un salariu uriaș de campioană și cu o primă de instalare impresionantă, potrivit Prosport. Astfel, portarul va câștiga 25.000 de euro pe lună și a primit 100.000 de euro la semnătură. 

Ardelenii au vrut să se asigure că nu vor rămâne descoperiți în vară, când contractul lui Arlauskis se va încheia.

Gigi Becali a comentat scurt poentru GSP.ro subiectul primei de instalare: „Da ... asta a contat cu FC Botoșani (n.r. când portarul a gafat la golul de 2-2 marcat de moldoveni)”. 

FCSB face plângere penală? 

Gigi Becali este nemulțumit de pedepsele pe care CFR Cluj și Cristi Bălgrădean le pot primi. CFR Cluj riscă o amendă de 1.500 de lei, iar Bălgrădean o penalitate de 1.000 de lei. Motiv pentru care cei de la FCSB se gândesc să facă plângere penală!

„Pai da, așa scrie în regulament, dar cine l-a făcut nu s-a gândit la situația asta. Cine credea că un portar semnează cu o echipă și nu spune? Și după aia apără și gafează? Nimeni! Asta e penală! Nu mai e de legile jocului!”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.RO.

Match preview Hermannstadt - FCSB

Citește și alte știri despre subiectul Bălgrădean-FCSB-CFR: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.