Liga 1

FC BOTOȘANI // Marius Croitoru dă replica, după insinuările lui Dan Petrescu: „Vă dați seama ce am putut realiza?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 martie 2020

Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a intrat într-un schimb de replici de la distanță cu Dan Petrescu (52 de ani), tehnicianul campioanei CFR Cluj. 

  • Botoșani și CFR Cluj se întâlnesc în rundele cu numărul 4 și 9 din play-off. Primul meci se joacă vineri, 20 martie, de la ora 20:30

Dan Petrescu a inclus FC Botoșani pe lista candidatelor la titlu, afirmând că „au lot, au arbitraje, au bani, au de toate”. Replica moldovenilor a venit prin vocea antrenorului Marius Croitoru.

„Avem lot, avem valoare, în schimb, nu pot să fiu de acord cu el că avem arbitraje. Dar vă daţi seama ce am putut realiza noi dacă domnul Petrescu, cel care a fost la un pas să elimine Sevilla, se teme de noi? Înseamnă că are dreptate, suntem buni, avem echipă, valoare. De arbitraje să vorbească de echipa dumnealui, nu de echipa noastră”, a declarat Croitoru într-o conferință de presă.

FC Botoșani vrea locul 3

După prima etapă din play-off, FC Botoșani ocupă locul 3, cu 24 de puncte. În fața moldovenilor sunt doar CFR Cluj, cu 29 de puncte, și Craiova, cu 26.

„Chiar dacă lumea nu mă crede, eu nu mă pot gândi la campionat din mai multe puncte de vedere. Pe mine mă interesează în primul rând dacă aş putea să termin în preajma acestui loc 3. Pentru mine ar fi o performanţă incredibilă”, a concluzionat Croitoru. 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.