Cupa Romaniei

PETROLUL - SEPSI 0-1 // Un jucător a fost bulversat de decizia arbitrului: „Ne-a băgat la vestiare 10 minute, «Hai înapoi încă 4 minute» și apoi «Duceți-vă acasă!»”

Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 martie 2020

PETROLUL - SEPSI 0-1 // Ștefan Bărboianu (32 de ani), fundașul dreapta al prahovenilor, a comentat incidentele petrecute în finalul jocului din „sferturile” Cupei României, când centralul Iulian Călin a trimis cele două formații la cabine.

  • În minutul 89, Niczuly, portarul oaspeților, a exagerat cu tragerile de timp și a provocat furia fanilor ploieșteni. Mai multe obiecte au fost aruncate în direcția lui, apoi a început un cor reprobabil al scandărilor xenofobe. Iulian Călin nu a tolerat comportamentul și a trimis jucătorii la vestiare timp de 10 minute. (Detalii, AICI)
  • Dinamo și Sepsi sunt echipele care s-au calificat până acum în semifinalele Cupei României.
  • Pentru celelalte două locuri se luptă Poli Iași și Craiova & Hermannstadt și FCSB.

„Dacă voia, putea să oprească meciul din minutul 50, așa ne-a spus, că de atunci au început anumite scandări în tribune. Așa, mai erau 2 minute până la final. Ne-a băgat la vestiare 10 minute, «Hai înapoi încă 4 minute» și apoi «Duceți-vă acasă!» Aș dori să nu-mi exprim părerea despre arbitraj, să aibă baftă în continuare”, a declarat Bărboianu, la TV Digi Sport.

„Nu cred că au fost incidente atât de grave încât să perturbe desfășurarea jocului. A fost o mică pauză care, sincer să fiu, ne-a ajutat. Dar nu e treaba mea, nu știu dacă ne face cinste”
Leo Grozavu, antrenor Sepsi

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.