Cupa Romaniei

POLI IAȘI - CRAIOVA 3-2 // Corneliu Papură, declarația serii: „Am plătit cash. Ceea ce s-a întâmplat pe final a fost deranjant”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 04 March 2020

Corneliu Papură (46 de ani), antrenorul Craiovei, a oferit declarații la finalul meciului în care echipa sa a fost eliminată din Cupa României, 2-3 cu Poli Iași.

„Cred că am făcut o primă repriză destul de modestă. Nu este normal să începem așa meciul. La 2-0 am arătat forță. Actul secund ne-a aparținut în totalitate. Pe final, am fost naivi și am primit gol din nou, asta este deranjant.

Noi în seara asta am plătit cash, acesta este fotbalul, plătești când greșești. Jucătorii noștri pot învinge orice echipă din România, însă în seara aceasta poate unii dintre ei nu au jucat atât de bine. Adversarul nu a contat pe faza de atac în repriza a doua”, a declarat Papură, la Look Plus.

„Ne-am dorit să câștigăm acest meci și sunt foarte bucuros. E un lucru pozitiv pentru noi. Sunt mulțumit că am putut să ajut echipa, însă urmează alt meci sâmbătă. Noi ne dorim să ajungem cât mai departe în Cupă și să ne salvăm în play-out”
Nicandro Breeveld, Poli Iași

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.