Liga 1

EXCLUSIV Ședință de ultim moment la Dinamo: se caută bani pentru Europa! + măsură anti-ziariști

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 05 martie 2020

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României, iar oficialii „câinilor” visează că vor respira din nou aer european

Azi, la sediul clubului, a avut loc o ședință la care au fost prezenți aproape toți angajații de la Dinamo. În absența lui Ionuț Negoiță, cel care s-a detașat aproape total de echipă în ultimele luni, ședința a fost condusă de secretarul-general Bogdan Bălănescu. 

Un absent important a fost Florin Prunea. În timp ce omologii săi din club discutau despre viitorul clubului, managerul general al lui Dinamo se afla la Săftica, acolo unde echipa se pregătește înaintea plecării la Iași. 

„Probabil că a fost invitat, dar el a preferat să rămână la Săftica”, au declarat surse din cadrul clubului pentru GSP.ro. 

Se caută în continuare bani

Un subiect important abordat azi a fost cel al posibilei prezențe a roș-albilor în cupele europene. Dinamo e calificată în semifinalele Cupei și e, practic, la trei meciuri distanță de trofeu și de calificarea în turul I al preliminariilor Europa League. 

În perioada următoare, ar trebui ca în conturile clubului să mai fie pompați aproximativ 200.000 de euro. Dinamo are nevoie de bani ca să obțină licența sportivă pe plan intern, pentru că dorește să o aibă și pe cea pentru Europa. 

Concret, dinamoviștii mai au nevoie de 200.000 de euro pentru obținerea licenței pe plan intern. Apoi, dacă totul va fi în regulă, oficialii vor depune documentația pentru cea europeană. 

Altă măsură: mai puțin dialog cu presa

Angajaților li s-a mai transmis azi că vor mai putea acorda interviuri în presă doar după ce solicitările media vor trece prin mâinile ofițerului de presă Ionel „Johnny” Culina. 

Raționamentul din spatele deciziei? Chiar antrenorul Dusan Uhrin a răbufnit zilele trecute, nemulțumit că la Dinamo „fiecare vorbește când vrea”.

La Iași cu avionul

 Totodată, s-a stabilit că echipa va face deplasarea la Iași cu avionul, urmând să se întoarcă de la Iași tot pe cale aeriană. E o premieră pentru „câini” în ultimii ani, aceștia fiind obișnuiți să parcurgă deplasările mai mult cu autocarul.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.