Liga 1

Dinamo a găsit bani pentru cupele europene: „Va exista o întârziere” » Decizia luată la ședința de azi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 martie 2020

Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre problemele financiare ale clubului alb-roșu și despre șansele de a obține licența. 

Potrivit oficialului „câinilor”, Dinamo mai are nevoie de 170.000 de euro pentru a lua licența pentru cupele europene, iar la ședința de azi s-au găsit resurse pentru a obține suma.

„S-a vorbit în special despre viitorul clubului. Venind această calificare în semifinale ar trebui să luăm și licența pentru cupele europene pentru că există posibilitatea de a juca în Europa League. Cred că suma necesară pentru licență este de 170.000 sau 180.000 de euro. Pentru Liga 1 nu am avea niciun fel de problemă! Avem anumite soluții de rezolvare. 

A fost o discuție cu majoritatea angajaților pentru ca banii care intră în club să se ducă, în principiu, pentru această licență! Va exista o întârziere a salariilor de o lună sau două luni. Aici nu sunt incluși jucătorii. Vorbim de persoanele din administrație. La administrativ, banii sunt la zi. E o perioadă mai grea și trebuie să înțelegem. Oamenii au înțeles și sunt de acord! Pentru anumite persoane acești bani contează. E o chestie de o lună sau două luni maxim. În aprilie ar trebui să fim la zi”, a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport. 

Dinamo este calificată în semifinalele Cupei României. Singura șansă să ajungă în cupele europene este câștigarea Cupei. Dacă va triumfa, ajunge în turul I al preliminariilor Europa League. 

Match preview Poli Iași - Dinamo 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.