Liga 1

Ilie Dumitrescu îl apără pe Cristi Bălgrădean după ce a semnat cu CFR Cluj! Acuză FCSB: „Să ne gândim la ce simte el”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 martie 2020

Ilie Dumitrescu a comentat decizia portarului Cristi Bălgrădean (31 de ani) de a semna cu CFR Cluj și de a nu-și anunța actuala echipă, FCSB. 

Fostul internațional consideră că FCSB trebuia să-l întrebe ce planuri are și nu crede că Bălgrădean nu a fost concentrat la meciul cu FC Botoșani, 2-2. 

„La cum îl cunosc pe Bălgrădean, din cum l-am văzut, nu-l văd să se dea la o parte. Niciodată! Ar trebui să ne gândim la ce simte un jucător care în ultimii 3 sau 4 ani, de când e la club, a fost cel mai constant și clubul nu-i spune «Hai la masă, hai să discutăm. Ce planuri ai?». Nu știu ce discuții au fost și dacă s-au discutat. Probabil că nu...

Lui Bălgrădean nu-i asigură nimeni postul de titular la CFR Cluj. Trebuie să aibă constanță, să aibă meciuri în picioare. Într-adevăr, să nu anunți clubul că ai semnat nu a fost bine. E un lucru pe care Bălgrădean nu l-a gestionat bine. Ar fi trebuit să se ducă la conducere să spună «Domnilor, prelungim contractul? Sau semnez cu altă echipă? Uite, am oferta asta»”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.