Stranieri

Scoțienii l-au sunat pe Alin Stoica să-l întrebe de Ianis Hagi: „Nu știu de ce a dezamăgit la Genk. Belgienii sunt mai slabi ca niciodată!”

Articol de Theodor Jumătate  —  Friday, 06 March 2020

Alin Stoica, 40 de ani, crede că „95% dintre jucătorii care evoluează acum în campionatul belgian nici n-ar fi intrat în vestiar în anii 2000”.

Știind că Alin Stoica a evoluat un deceniu în Jupiler League, la Anderlecht (1996-2002), Brugge (2002-2004), Gent (2006-2008) și Mouscron (2008), Daily Record l-a contactat pe fostul fotbalist în vârstă de 40 de ani. Voia să afle o explicație asupra aventurii eșuate a lui Ianis Hagi la Genk.

Și Stoica a fost uimit, susținând că nivelul este foarte scăzut. „Nu știu de ce Ianis a dezamăgit acolo. Fotbalul belgian n-a fost niciodată atât de slab”, le-a spus el jurnaliștilor scoțieni.

Tăios, Alin a completat: „95 la sută dintre jucătorii care evoluează acum în campionatul belgian nici n-ar fi intrat în vestiar în anii 2000. Vorbim aici de calitate”.

„Nu-i puteam garanta”

Într-un interviu pentru presa flamandă, Dimitri De Condé, directorul tehnic al lui Genk, are o variantă: "În ianuarie, Ianis Hagi ne-a cerut să-l lăsăm să plece, iar noi am acceptat împrumutul la Rangers. În Scoția, joacă aripă dreaptă acum, post pe care noi îl avem pe Junya Ito. Junya a fost atât de bun încât nu-i puteam garanta lui Ianis că va fi folosit la noi".

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.