Liga 1

Gabriel Stan: "Scăpăm!"

Articol de Radu Romanescu, Dan Brie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gabriel Stan i-a luat locul lui "Magiun" Barbu şi promite salvarea de la retrogradare

Marin Barbu a pierdut vestiarul şi a plătit cu postul lipsa de rezultate. Începînd de ieri dimineaţă, noul "principal" al Aradului e Gabriel Stan (55 de ani), instalat la capătul unei şedinţe în miezul nopţii de luni spre marţi. "Marţi, la două dimineaţa, am decis detaliile. Riscul e mare: meciul cu Craiova e aici, iar noi trebuie să batem. L-am numit pe Gabi Stan cu obiectivul să scape echipa de la retrogradare", a declarat preşedintele Nicolae Bara.

"Gabello" a reacţionat rapid, ieri conducînd deja primul său antrenament la UTA. "E cea mai rapidă numire din viaţa mea. Sînt surprins!", a mărturisit tehnicianul. Stan a mărturisit că are soluţii pentru resuscitarea "Bătrînei Doamne": "Nu am nici o retrogradare la activ şi sper să nu-mi stric palmaresul! Nu mai sînt zbirul de altădată, jucătorii n-au de ce să se teamă. Lotul e bun, băieţii trebuie doar să fie detensionaţi după seria mai proastă din ultima vreme. Nu mi-e frică de muncă", a spus noul tehnician al roş-albilor.

10 puncte din 36 posibile a obţinut UTA cu Marin Barbu pe banca tehnică

"Depinde de jucători să batem joi pe Craiova. E un meci decisiv, cu o echipă periculoasă"

Gabi Stan

Ghidul

Situaţia lui Marin Barbu, care avea contract pînă în vară, urmează să fie clarificată. "Va rămîne în cadrul clubului", a anunţat managerul Adrian Alexandrescu. "Magiun" a fost ghidul lui Stan ieri, cei doi fiind vechi prieteni. "Mi-a explicat ce s-a întîmplat la UTA", a spus "Gabello". Cei doi secunzi ai lui Barbu, Roland Nagy şi Dan Ţapoş, care l-au asistat anterior şi pe Lăcătuş, vor continua şi cu Stan.

"Cu două tăişuri"
Primul adversar al lui Stan la cîrma arădenilor va fi Universitatea Craiova, joi. "S-ar putea să aducă un plus de motivare în rîndul fotbaliştilor de la UTA", a spus tehnicianul oltenilor, Nicolo Napoli. "E o armă cu două tăişuri. Pe de-o parte, jucătorii vor dori să demonstreze de ce sînt în stare în meciul cu noi. Pe de altă parte, antrenorul ar mai fi avut nevoie de timp pentru a alege cel mai bun 11", a afirmat şi portarul Mircea Bornescu. (Marian Lazăr)

"Vreau să recidivez"
Fotbalistul de bandă stînga Joshua Rose (26 ani) speră să înscrie în poarta arădenilor joi, la fel cum a făcut-o în finalul sezonului trecut, cînd a reuşit o "dublă". "Vreau să recidivez şi să dau măcar un gol. Trebuie să ne luăm înapoi punctele pe care le-am pierdut în meciul tur", a spus australianul Craiovei. "Am arătat cu Rapid că avem forţa să învingem pe oricine, aşa că vom juca la victorie. Totuşi, şi un punct ar fi bun cu UTA", a completat Bornescu. (Marian Lazăr)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.