Liga 2

RAPID - REȘITA // VIDEO Daniel Pancu și-a luat gândul de la primul loc: „Va fi greu s-o prindă cineva pe UTA” + ce problemă a identificat la echipa sa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 06 March 2020

Daniel Pancu (42 de ani), antrenorul Rapidului, a susținut azi conferința de presă premergătoare partidei cu CSM Reșița, care va avea loc duminică.

Rapid e pe locul 3, cu 37 de puncte, dar Pancu și-a luat gândul de la primul loc, ocupat de UTA. „Bătrâna Doamnă” are un avans de 10 puncte față de giuleșteni și pare că s-a desprins decisiv spre promovarea în Liga 1. Antrenorul giuleștenilor a vorbit și despre situația la zi a echipei sale, cea care n-a înscris niciun gol în 2020 (0-0 cu Turris și 0-0 cu ASU Poli). 

„Am rezolvat o problemă pe care o aveam în turul de campionat. Primeam goluri multe, dar acum nici n-am mai reușit să marcăm. E prea mult, pentru o echipă precum Rapid, să nu reușească să marcheze două meciuri la rând.

Așteptăm publicul în număr mare la meci. Avem probleme, ambii fundași dreapta sunt suspendați, dar vom găsi soluții. Nu-mi stă în caracter să caut alibiuri când vine vorba despre arbitraj. Nu ne plângem, doar că, la final de campionat, unele lucruri ar putea fi decisive. 

Va fi greu s-o mai prindă cineva pe UTA. Noi ne luptăm pentru locul 2. Mai presus decât valoarea antrenorului, ce a contat decisiv la acea echipă e modul în care s-a organizat”, a declarat Pancu, în timpul conferinței de presă. 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.