Liga 1

EXCLUSIV VIDEO Eric dezvăluie de ce a plecat de la Viitorul: „Gică Popescu m-a făcut bucătar! Nu meritam să fiu tratat așa”

Articol de Răzvan Cîrceag  —  vineri, 06 martie 2020

Eric de Oliveira (34 de ani), în prezent la FC Voluntari, a vorbit la GSP Live despre conflictul pe care l-a avut cu FC Viitorul și care au fost motivele pentru care a ales să părăsească formația de la Ovidiu. 

„M-am supărat pentru felul în care am fost tratat în ultimele 6 luni. Nu pot să spun că sunt supărat pe Gică Hagi, sunt pe felul în care am fost tratat. Nu cred că meritam. Domnul Gică Popescu s-a dus la Luchin și m-a făcut bucătar. Bivolaru zicea că eu trebuia să am mai mult respect față de Hagi, pentru că m-a lăsat să plec liber în Qatar. Dar nu a fost chiar așa, Viitorul a primit 50.000 de euro ca să pot pleca.

Dacă ei m-au făcut gras, de ce m-au adus a doua oara, dacă știau cum sunt? Eu am venit în momentul în care m-au rugat să vin să îi ajut. Am lăsat banii de acolo, pe care trebuia să îi primesc. Sunt recunoscător față de cei de la Viitorul, pentru oportunitate. Am câștigat două trofee, dar acum viața merge înainte”, a declarat mijlocașul brazilian la GSP Live. 

17 goluri și 10 pase de gola bifat Eric la Viitorul, în 38 de meciuri

Două trofeea cucerit brazilianul în tricoul Viitorului, o Cupă a României și o Supercupă

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.