Tenis

Simona Halep, coșmar pentru Mouratoglou » Antrenorul Serenei Williams, afirmații controversate despre finala Wimbledon 2019

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 06 March 2020

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a învins-o pe Serena Williams (38 de ani, 9 WTA) în finala Wimbledon 2019, scor 6-2, 6-2. Patrick Mouratoglou, antrenorul americancei, consideră că sportiva din România a avut un avantaj psihologic la acel moment.

„A fost o presiune enormă pe Serena la ultimele 4 finale de Mare Șlem. Am simțit că adversarele ei aveau mult mai puține de pierdut decât ea. Spre exemplu, Halep a făcut un meci superb în ultimul act de la Wimbledon. A fost mult mai agresivă ca de obicei și nu a făcut aproape nicio greșeală.

Probabil Simona nu se aștepta să joace vreodată cu titlul pe masă la Wimbledon și a intrat fără presiune în finală”, a declarat Patrick Mouratoglou pentru tennishead.net.

„Când Serena este Serena, nimeni nu o poate opri, dar nu a fost ea în 2019. Trebuie să schimbăm ceva în acest sezon. Ea nu aleagă niciodată după egalarea recordurilor, vrea doar să le depășească”
Patrick Mouratoglou

VIDEO // Rezumatul finalei dintre Simona Halep și Serena Williams

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.