Liga 2

RAPID // TAS, decizie de ultimă oră! FRF a fost notificată oficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 06 March 2020

Ovidiu Burcă (39 de ani), președintele Rapidului, a declarat că decizia FIFA care le interzicea giuleștenilor să mai efectueze transferuri de jucători străini a fost suspendată de TAS până la rezolvarea litigiului cu cehul Tomas Josl (35 de ani), un fost fotbalist de-ai alb-vișiniilor.

  • Rapid a primit o interdicție la transferuri internaționale din partea FIFA, din cauza unei datorii de 20.000 de euro către Josl

„Ca urmare a eforturilor avocaților noștri, FIFA a dispus suspendarea sancțiunii până la soluționarea litigiului, notificând oficial FRF în acest sens. Evident, decizia FIFA va produce efecte în proxima perioadă de transferări”, a afirmat Burcă, pentru site-ul oficial al Rapidului.

JOSL A RECLAMAT RAPID LA FIFA

Josl a evoluat la Rapid în 2015, înainte ca formația giuleșteană să intre în faliment. Avocații fotbalistului au depus o plângere la forul internațional pentru a recupera salariile restante. 

Au avut câștig de cauză, iar formația lui Daniel Pancu, considerată continuatoarea Rapidului falimentar, a contestat verdictul forului internațional la TAS.

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.