Liga 1

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA // Care e adevăratul motiv al conflictului dintre Papură și Iordănescu: „O singură dată l-am sunat! Sper să nu îi mai pronunț numele vreodată”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 martie 2020

Corneliu Papură (46 de ani) a dezvăluit de unde a pornit conflictul dintre el și Edi Iordănescu (41 de ani). 

Disputa dintre Corneliu Papură și Edi Iordănescu este una fără sfârșit. Antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova a povestit începutul animozităților.

„Eu pe Edi Iordănescu l-am cunoscut la cursurile pentru licența Pro, el neavând legătură cu fotbalul, ne-am cunoscut acolo. Eu l-am sunat o singură dată, să îl întreb despre un fotbalist pe care el l-a antrenat și pe care voiam să îl transfer la Craiova, dar nu mi-a răspuns. Anul ăsta am mers la Mediaș cu Victor Pițurcă, Edi Iordănescu l-a salutat pe nea Piți, pe mine nu. Sper ca pe parcursul vieții mele să nu mai pronunț numele lui și să mai avem de a face cu el”, a povetit Papură într-o conferință de presă.

Edi Iordănescu, ironii la adresa lui Papură

Ulterior, Iordănescu jr. l-a ironizat pe Papură, comparându-l cu o plantă, prin asocierea numelui. Antrenorul a făcut aluzie la faptul că tehnicianul craiovean ar fi marioneta lui Rotaru.

„Totuşi, sunt şi lucruri pozitive care derivă din numele lui. Fac o paranteză şi sper să o trataţi ca pe o glumă. Papura e o plantă cu multe proprietaţi pozitive, chiar medicinale. Și e o plantă care nu e foarte pretenţioasă cu mediul lor de trai, creşte şi la marginea lacului, mlaştinilor şi e destul de flexibilă şi se duce în funcţie de direcţia vântului şi se adaptează foarte repede. Rămânem aşa cu impresia asta frumoasă despre planta papură şi nu despre poziţia omului Papură”,a spus Iordănescu Jr. într-o conferință de presă.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.