Pariuri sportive

Liga 1// FCSB, palmares devastator contra Craiovei!

Articol de Dan Bâra  —  sâmbătă, 07 martie 2020

FCSB e la 3 puncte de Craiova și la 6 de CFR Cluj, însă ocupă doar locul 5 în clasamentul playoff-ului. FC Botoșani și Astra au un punct mai mult, dar pot fi ajunse sau depășite cu un rezultat pozitiv în meciul de duminică. 

FCSB - Craiova, derby-ul pentru cupele europene, e programat duminică. Statistica meciurilor directe e net favorabilă gazdelor, care au pierdut o singură dată contra Craiovei de la promovarea acesteia. 

FCSB, statistică devastatoare cu Craiova

Cu o singură victorie în ultimele 5 jocuri oficiale, obținută joi, în partida de Cupă cu Hermannstadt, FCSB traversează o perioadă inconsistentă. Echipa lui Gigi Becali a primit gol în 6 din cele 7 meciuri jucate în 2020, marcând doar de 8 ori și primind 8 goluri. Atfel spus, și atacul, și apărarea au probleme. 

Craiova stă mai bine în privința punctelor adunate în noul an. A obținut 4 victorii în cele 5 etape, cedând doar contra lui CFR Cluj, dar vine după un rezultat frustrant în ”sferturile” Cupei, acolo unde a fost eliminată de Poli Iași, scor 2-3. Atacul a produs 14 goluri în cele 6 meciuri oficiale, însă defensiva e tot modestă, la fel ca a FCSB-ului, cu 10 goluri primite. 

De la promovarea Craiovei pe prima scenă au avut loc 19 meciuri oficiale cu FCSB. 16 dintre acestea au fost câștigate de bucureșteni și doar unul singur de olteni. În privința partidelor de la București, statistica indică un singur punct luat de Craiova în 9 întâlniri. 

Pont: Varianta 1 fără remiză are cota 1.50 la Efbet. Pariul este denumit Winner în oferta agenției și înseamnă că, dacă se impune FCSB, am câștigat, iar dacă meciul se termină la egalitate, primim banii înapoi. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.