Liga 1

GAZ METAN - CFR CLUJ // VIDEO Dan Petrescu a răbufnit din nou: „Play-off-ul va fi decis de țipete, urlete, bătaie și arbitri” + a dat-o la întors cu VAR-ul!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 07 March 2020

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a susținut azi conferința de presă premergătoare partidei cu Gaz Metan de luni, din play-off-ul Ligii 1. 

„Bursucul” a continuat să aibă același discurs pe care l-a avut în ultimele săptămâni. S-a plâns de înjumătățirea punctelor și a concluzionat prin a afirma că „play-off-ul va fi decis de țipete, urlete, bătaie și greșeli de arbitraj”. 

„Nu e niciun meci ușor în play-off, toată lumea își dorește să termine cât mai sus. Părerea mea e că fiecare antrenor ar trebui să-și dorească cucerirea titlului, toate echipele au șanse. Ce meci poate fi ușor? 

Gazul are un antrenor foarte bun, care pregătește bine fiecare meci. E o echipă agresivă, inteligentă, cu jucători de mare valoare. Nu văd de ce nu s-ar bate la primele trei locuri, ba chiar la titlu. Diferențele vor fi făcute în acest play-off de micile detalii și de arbitri. Trebuie să facem un meci perfect dacă vrem să scoatem ceva pozitiv din acest meci”, a declarat antrenorul CFR-ului.

VIDEO // Dan Petrescu așteaptă VAR-ul

Petrescu a dat-o la întors cu VAR-ul

Petrescu, cel care acuzase sistemul de arbitraj video pentru golul anulat în returul de la Sevilla, a dat-o la întors. 

„A promis cineva că va fi VAR în play-off, nu? De ce n-avem VAR? Atunci, de ce au mai promis? Dacă ar fi VAR, n-ar mai fi circ. Am fost supărat la Sevilla, dar a existat VAR și a existat un regulament nou. Asta e. 

Acest campionat  va fi decis de țipete, urlete, bătaie și arbitrii care greșesc mai puțin. Bineînțeles, dacă nu ni se luau punctele, poate n-ar mai fi fost un campionat atât de strâns”, a spus Petrescu, în cadrul conferinței de presă. 

„Din păcate, Andrei Burcă nu s-a antrenat cu echipa. Sunt ceva probleme de lot, nu-mi va fi ușor să găsesc primul «11». Nu vreau să riscăm, asta este folosofia mea. N-aș vrea să recidiveze și să stea foarte mult” - Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.