Tenis

FOTO Simona Halep, în suferință! Fotografia care a prevestit retragerea de la Indian Wells

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 martie 2020

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) și-a anunțat în această dimineață retragerea din cadrul turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, din cauza problemelor cu care se confruntă la piciorul stâng. 

Decizia Simonei nu surprinde atât de mult, având în vedere că jucătoarea noastră a acuzat probleme încă de dinaintea turneului de la Dubai, pe care l-a câștigat în urmă cu trei săptămâni. 

De altfel, Ion Țiriac, președintele FRT, avertiza încă de la finalul lunii februarie că Simona nu va juca la Indian Wells: „Simona Halep are o problemă zdravănă acum la piciorul stâng, trebuie să stea o lună. Ea cu piciorul ăla a câştigat turneul şi aţi văzut în ce hal a ajuns să lupte până la sfârşit”. 

Halep, în cârje la interviu

Abandonul Simonei de la IW a fost prevestit și de apariția Simonei Halep la un interviu acordat recent pentru TV Digi Sport, în care jucătoarea noastră mergea sprijinându-se de o cârjă. 

Anunțul Simonei Halep

„Sunt foarte dezamăgită că trebuie să mă retrag de la ediția 2020 a BNP Paribas Open. Din păcate, accidentarea la picior pe care am suferit-o înainte de Dubai încă îmi cauzează probleme, și nu voi putea să mă recuperez în timp pentru a putea ajunge la Indian Wells. 
 

Turneul este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante momente pentru mine din calendarul competițional, și sunt foarte tristă să-l ratez anul acesta, dar deja mă gândesc că mă voi întoarce în 2021!” - Simona Halep 

Flash News // Simona Halep s-a retras de la Indian Wells

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.