Liga 1

CLINCENI - VIITORUL 2-3 // Gică Hagi protestează și după victorie: „Să-mi dea banii înapoi!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 martie 2020

Viitorul s-a impus în deplasarea de la Clinceni, scor 3-2. Gică Hagi și-a manifestat încă o dată nemulțumirea față de actualul sistem competițional din Liga 1.

„E același lucru pentru toate echipele din acest moment, nu contează pe ce loc ești. E un campionat nou în care trebuie să demonstrezi că ești mai bun decât ceilalți. Eu știu că mi s-au luat 20 de puncte și că n-am intrat în play-off din cauza unui punct. 

Timp de 4 luni a trebuit să plătesc toate bonusurile jucătorilor. Să mi se dea banii înapoi, să-mi dea primele înapoi, taxele la stat. Nu cred că are logică. Poate fi play-off, play-out, dar fără să îmi ia niciun punct. Faci o planificare, apoi te aruncă pe dinafară. Nu e normal. Nu are legătură cu a face sport de performanță”, a declarat Gică Hagi la TV Telekom Sport. 

Gică Hagi propune noi fotbaliști

Gică Hagi și-a lăudat jucătorii, dar a evitat să îi propună la echipa națională. 

„Cristi Ganea poate juca și fundaș lateral, în centru, mijlocaș lateral. De asta l-am adus, pentru că e polivalent. Nu e gata fizic pentru că nu a jucat de mult timp. I-am promis că îl voi băga meci de meci. Merită, e un băiat serios. Boboc a jucat foarte bine la mijloc, Casap a intrat și el bine în joc. Și Louis Munteanu a contribuit la ultimul gol. 

Nu am de ce să vorbesc de astfel de lucruri (n.r. convocarea lui Iancu la națională). Eu am atâtea probleme pe care trebuie să le duc. Aș fi fericit să am jucători la lot. Ar trebui să tindem spre succesul naționalei mari. Nu contează cu ce jucători”, a comentat Hagi la TV Telekom Sport. 

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.