Campionate

Răzvan Marin, dorit înapoi în Belgia: „Nu mai avem un jucător ca el”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 martie 2020

Wilfried Van Moer (75 de ani), o fostă legendă a lui Standard Liege, îi simte lipsa lui Răzvan Marin (23, mijlocaș central), fostul jucător al formației din Belgia, în prezent fotbalistul lui Ajax Amsterdam.

Standard nu are pe cineva care să conducă jocul la mijlocul terenului. Nu mai avem un jucător ca Răzvan Marin, deși sunt fotbaliști foarte buni și acum în linia de mijloc”, a declarat Van Moer, potrivit walfoot.be.

Wilfried Van Moer a cucerit trei titluri de campion alături de Standard Liege în sezoanele 1968-1969, 1969-1970 și 1970-1971. De asemenea, fostul mijlocaș al „roșilor” a fost desemnat de 3 ori cel mai bun jucător al anului în Belgia.

Răzvan Marin, înapoi pe teren pentru Ajax

„Tricolorul" Marin a jucat 9 minute la o nouă înfrângere a „lăncierilor": Utrecht - Ajax 2-0. A patra în ultimele cinci meciuri jucate în toate competițiile.

Antrenorul Erik ten Hag și-a amintit că mai există și Răzvan Marin. Jucătorul căruia îi refuzase împrumutul la Bruges în această iarnă, dar pe care nu l-a folosit absolut deloc în ultimele opt partide în toate competițiile.

O dată l-a lăsat chiar în tribună, la Madrid, cu Getafe. La 0-2 cu Utrecht, mijlocașul în vârstă de 23 de ani a fost folosit nouă minute, fără însă vreo influență asupra jocului.

17 partidea evoluat Răzvan Marin la Ajax (47,5 este media minutelor)

12,5 milioane de euroa plătit Ajax pentru transferul lui Marin de la Standard Liege

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.