Rugby

Dezastrul continuă pentru „stejari” » România poate retrograda din Rugby Europe Championship, după eșecul cu Rusia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 07 March 2020

România a pierdut meciul împotriva Rusiei, de la Krasnodar, scor 25-32 (13-20), din etapa a patra etapă a Rugby Europe Championship 2020.

Începutul de meci a fost unul foarte echilibrat. După primele 30 de minute, România conducea cu 13-6, grație eseului reușit de Maliepo și loviturilor de pedeapsă transformate de Florin Vlaicu.

Rușii au întors însă rezultatul în ultimele trei minute, intrând la cabine cu un avantaj de șapte puncte, 20-13. Imediat după ieșirea de la cabine, gazdele s-au desprins la 25-13. Melinte ne-a apropiat din nou la șapte lungimi, după un nou eseu.

În ultimele cinci minute, ambele echipe au mai marcat un eseu transformat, Simionescu culcând balonul în terenul de țintă în ultimul minut.

Aceasta este cea de-a treia înfrângere a României, care ocupă ultimul loc după primele patru runde! „Stejarii” vor juca ultimul meci din acest sezon contra Belgiei, la Botoşani, pe 14 martie, partidă pe care sunt obligați să o câștige pentru a nu merge la barajul de menținere în prima ligă!

1. Georgia19p
2. Portugalia9p
3. Spania9p
4. Rusia8p
5. Belgia7p
6. ROMÂNIA5p

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.