Liga 1

POLI IAȘI - DINAMO 1-0 // L-au săpat jucătorii pe Uhrin? Antrenorul i-a atacat public: „Le spun cum să joace și în 30 de minute ne află toți tactica!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 07 March 2020

Dusan Uhrin (52 de ani), antrenorul „câinilor”, a oferit declarații la finalul meciului în care echipa sa a pierdut cu Poli Iași, scor 0-1. 

Tehnicianul și-a atacat jucătorii, acuzându-i că tactica echipei ajunge în presă imediat după ședințele echipei. Imediat după declarațiile de la TV, Uhrin a intrat în vestiar și i-a anunțat pe jucători că demisionează. (Detalii AICI)

„Sunt foarte supărat. Era 0-0 cu 5 minute înainte de final, și după aceea am luat gol. Jocul nostru de atac nu a fost bun. Nu suntem periculoși pe faza ofensivă.

Lazăr a fost oprit eronat, la faza aceea când s-a dat ofsaid. Pierdem de fiecare dată așa, pentru că nu avem foarte multe ocazii. Totuși, de fiecare dată se întâmplă să se greșească împotriva noastră.

Pentru mine, e periculos că de fiecare dată când le spun cum să joace, în 30 de minute apare totul în presă. Nu știu cine vorbește, dar cineva face asta tot timpul. Trebuie să schimbăm totul și să fim mai concentrați pentru fiecare meci în parte”, a declarat Uhrin, la Look Plus.

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.