Liga 1

POLI IAȘI - DINAMO 1-0 // Mircea Rednic era să facă o gafă uriașă: „Mă bucur că nu l-am schimbat pe Cristea”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 martie 2020

Poli Iași a câștigat în Copou împotriva lui Dinamo (1-0), meci contând pentru etapa a doua din play-off. Andrei Cristea (35 de ani) a înscris golul victoriei împotriva fostei sale echipe, în minutul 85.

Mircea Rednic a obținut o victorie importantă, nu doar pentru cele 3 puncte și pentru moralul echipei, dar și pentru orgoliul său, de fost antrenor al lui Dinamo.

„Important e că am câștigat azi, aveam nevoie de continuitate după meciul din Cupă. Încă nu am două luni de când sunt aici, dar se vede munca noastră. A fost o victorie muncită, cu puțină șansă, dar mă bucur. 

Mă bucur și că nu l-am schimbat pe Cristea. A fost o primă repriză echilibrată, în a doua noi am stat mai bine, i-am surprins și am înscris in ultimele minute, când nimeni nu mai credea. Roata se întoarce, până să vin eu echipa juca bine și pierdea pe final”, a declarat Mircea Rednic la TV Digi Sport.

Rednic: „Cristea a înțeles mesajul meu”

Rednic l-a lăudat pe Cristea după meci și se bazează în continuare pe calitățile sale, chiar dacă au avut câteva divergențe: „Cristea joacă pentru că e un băiat serios, a înțeles mesajul meu. Am avut câteva dispute acum cateva săptămâni. Am nevoie de tine ca jucător, nu antrenor-jucător. Cristea se pregătește bine și a înțeles ce are de făcut. Simte poarta, îl felicit pe el, dar și pe ceilalți că au luptat”.

„Am rămas surprins de formația cu care au început, dar sunt problemele lor, noi ne vedem de jocul nostru. Toate echipele, mai puțin Viitorul, poate dacă pierde 2 meciuri, se află în zona roșie. Am jucat 7 meciuri cu echipe care se luptau pentru play-off și sunt acolo. De aia e frumos play-out-ul, aici, 3 puncte contează”

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.