Nationala

FRF, decizie categorică după anunțul Guvernului României! Nu se mai vând bilete la România U21 - Danemarca U21

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 martie 2020

Guvernul României a anunțat că adunările cu peste 1.000 de oameni sunt interzise în România, până la 31 martie, din cauza epidemiei de coronavirus.

Federația Română de Fotbal a anunțat pe pagina de Facebook că la meciul România U21 - Danemerca U21, din preliminariile U21, s-a oprit vânzarea de bilete! Partida este programată pe 31 martie, la Craiova.

„În urma deciziei Guvernului României, conform căreia se interzic adunările a peste 1.000 de oameni la evenimente sociale, Federația Română de Fotbal a sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competițiile pe care le organizează. De asemenea, pentru partida România U21 - Danemarca U21, vânzarea biletelor a fost suspendată”
comunicat FRF

După 5 meciuri, România are 10 puncte și este pe locul doi, la 5 puncte de liderul Danemarca. Partida va reprezenta debutul lui Adi Mutu pe banca naționalei de tineret.

Decizia anunțată azi de Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență și Horaţiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, vine după ce în România au fost confirmate 13 cazuri de coronavirus, iar 13.000 de persoane se află în izolare.

VIDEO » Conferința lui Raed Arafat și Horaţiu Moldovan

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.