Liga 1

EXCLUSIV UPDATE Dusan Uhrin și-a luat la revedere la jucători într-o ședință de un minut: „Nu mai pot sta” + prima reacție a lui Adi Mihalcea, favoritul conducerii

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday, 08 March 2020

Dinamo a pierdut cu Poli Iași, 0-1, iar antrenorul ceh Dusan Uhrin (52 de ani) vrea să plece de la echipa pe care a preluat-o în august. 

UPDATE 16:15

Dusan Uhrin a fost azi la Săfica pentru a-și lua revedere de la jucători. Antrenorul i-a salutat și îmbrățișat pe jucători și le-a transmis un mesaj scurt, într-un minut: „Încercați să rezolvați problema! Nu mai pot sta!”.  Urmează discuția cu șefii pentru rezilierea contractului.

Știrea inițială:

Dinamo a plecat în această dimineață spre București, iar Dusan Urhin se va întâlni cu finanțatorul Ionuț Negoiță sau Bogdan Bălănescu azi sau cel târziu luni pentru a discuta rezilierea contractului. Din informațiile GSP.RO, Uhrin a încasat doar două salarii de la jumătatea lunii august, când a preluat-o pe Dinamo, și nu vrea să renunțe la suma pe care o are de primit. 

8,000 de euroeste salariul lunar al lui Dusan Uhrin

De partea cealaltă, conducerea lui Dinamo vrea să amâne plata către antrenor. Bălănescu și Negoiță vor să-l convingă pe ceh să accepte rezilierea fără să primească banii și apelează la înțelegerea antrenorului. Echipa are probleme financiare și are nevoie de bani pentru a obține licența

Adrian Mihalcea: „Nu îmi e teamă” 

Adrian Mihalcea (43 de ani) este favoritul conducerii lui Dinamo pentru a prelua banca tehnică. Fostul jucător al echipei roș-albe a vorbit în exclusivitate pentru GSP.RO și susține că încă nu a fost căutat de șefii clubului, dar nu va refuza o eventuală ofertă. 

„Nu m-a căutat nimeni de la Dinamo pentru a-mi propune funcția de antrenor principal, nici acum, nici în urmă cu o săptămână sau două. Dinamo a fost, este și va fi mereu în sufletul meu. Nu îmi e teamă de nimic. Dar nu pot să vorbesc despre un subiect care e departe de mine. Repet, nu m-a căutat nimeni”, a declarat Adrian Mihalcea pentru Gazeta Spoturilor.

Mihalcea a mai antrenat Unirea Slobozia, ACS Berceni, Dunărea Călărași, UTA Arad și CS Mioveni. În plus, a fost secundul lui Cosmin Contra la naționala României. Mihalcea a jucat în două rânduri la Dinamo: între 1996 și 2002 și în sezonul 2004-2005. A câștigat trei Cupe și două campionate. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.