Liga 1

Gică Popescu, mesaj ferm înainte de Islanda - România: „Nu cred că putem să fim atât de jos!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 March 2020

Gică Popescu (52 de ani), fostul mare jucător al „Generației de Aur”, a vorbit despre șansele României în barajul cu Islanda, din 26 martie.

  • Islanda - România se joacă pe 26 martie, de la 21:45, la Reykjavik
  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

„Baciul” a avut un discurs dur, fiind de părere că a sosit momentul ca jucătorii tineri să confirme, în sfârșit, la națională. „Nu putem să fim atât de jos încât să nu ne putem bate cu Islanda!”, a concluzionat Popescu, președintele Viitorului. 

„Nu pot să cred că ne poate domina Islanda. Nu pot să cred că am ajuns atât de jos încât să nu ne putem bate cu Islanda

Avem jucători de 21-22 de ani, e momentul să confirme. E momentul ca băieții de la U21 să confirme! Jucăm cu Islanda și Ungaria sau Bulgaria. Vreți să vă calificați? Bateți în cele două meciuri! Nu putem să fim atât de jos încât să nu putem bate cu Islanda”, a declarat Gică Popescu, la Realitatea Plus. 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.