Liga 1

FCSB - CRAIOVA 4-1 // VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir: „Meci de Divizia C! Pițurcă avea dreptate” » S-a luat de un stelist: „Zici că-i dracu'!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 March 2020

FCSB - CRAIOVA 4-1 // Dumitru Dragomir (73 de ani), președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit, la GSP Live, despre victoria FCSB-ului cu CS Universitatea Craiova, scor 4-1. 

„A fost un meci românesc, cam de Divizia C. Pițurcă a avut dreptate când mi-a spus că oltenii n-au echipă. Craiova are un jucător care fuge ca avionul, Mihăilă, dar a fost accidentat. Al doilea jucător care-mi plăcea de la olteni e Cicâldău, dar a jucat foarte slab. Toată echipa Craiovei m-a dezamăgit. 

Gigi Becali a făcut bine echipa. I-a ieșit bine. FCSB are șanse la titlu dacă va câștiga cele două meciuri cu CFR Cluj. Totuși, la Cluj e un antrenor serios. Omul sfințește locul. 

Mi-a plăcut Andrei Vlad, dar spuneți-i un lucru. Cu fața lui lungă și cu barba pe care o are, seamănă cu un țap. Să-și taie barba aia. În rest, e talentat. E un bărbat frumușel, dar parcă e «Dracu'» cu barba aia. Nu știu dacă ați văzut prin picturi cum arată Diavolul. Așa arată și el”, a declarat Dragomir, la GSP Live. 

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.