Liga 1

Dinamo își alege antrenorul în aceste zile » „Patronul e singurul care va decide”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 martie 2020

După eșecul cu Poli Iași, 0-1, Dinamo este în pericol de retrogradare, aflată la 3 puncte de locul ce duce spre barajul de menținere în prima ligă. Antrenorul „câinilor”, Dusan Uhrin Jr. (52 de ani) și-a dat demisia după meci. 

Managerul general al lui Dinamo, Florin Prunea (51 de ani) a vorbit astăzi despre situația de la club și deciziile ce urmează să fie luate în zilele următoare.

Întâlnire cu Uhrin pentru rezilierea contractului

„Eu am fost cel care a insistat să vină Dusan la Dinamo. Nu, nu s-a pus niciodată problema că o să plece, nici măcar la începutul acestui an. Deocamdată, ne vom întâlni cu Dusan să discutăm lucruri contractuale, iar după ce le vom rezolva, vom vedea ce vom face. Deocamdată nu discutăm cu nimeni până nu rezolvăm problemele cu Dusan.

Sigur ca e o listă cu antrenori, dar e greu de ales acum unul, trebuie să ținem cont de obiective, de istoria clubului. Toate echipele în afară de Viitorul se luptă pentru salvare. Nu pot să fac publice discuțiile pe care le am cu antrenorii si jucătorii mei. Noi nu o să avem probleme cu obținerea licenței, problemele pe care le avem sunt de ordin sportiv, aici suferim noi. Patronul va avea un rol decisiv în luarea deciziei finale, e singurul care va decide. Suporterii au un rol important și ei, vom ține cont și de părerea lor”, a declarat Prunea la TV Digi Sport.

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.