Liga 1

FCSB. Gigi Becali explică victoria contra Craiovei: „Noi am jucat în 13!” » Detalii despre Darius Olaru și Adi Petre

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 martie 2020

Gigi Becali a explicat azi, la o zi după victoria celor de la FCSB cu Craiova, 4-1, de ce echipa sa a jucat atât de bine.

În opinia patronului FCSB, mijlocașul Răzvan Oaidă, marcator a două goluri, a jucat cât pentru trei jucători.

„Mi-a plăcut Oaidă. Nu pentru că a marcat, deși trebuie să dea și goluri, ci pentru cum a jucat. A fost pe tot terenul. El a fost 3 jucători. Noi am jucat în 13 oameni, am avut doi jucători în plus. Oaidă era 3! Alerga pe tot terenul! Îl laud și mă bucur. Când nu joacă, îi cert. Dar acum îi laud”, a declarat Gigi Becali la Pro X. 

„Când Ovidiu Popescu nu joacă se vede. Nu se poate să joci fără cineva care cară pianul”
 Gigi Becali 

Gigi Becali: „Olaru nu are fractură”

Patronul FCSB a dat și detalii despre mijlocașul Darius Olaru, care s-a accidentat la cap în minutul 2 după un duel cu Luis Nițu și a fost înlocuit cu Ionuț Vînă. (Detalii AICI)

„Olaru nu are fractură! Asta e bine pentru noi. La faza aia s-a văzut că Istvan Kovacs nu e arbitru mare. La meciul cu Dinamo, Feșnic i-a dat roșu lui Iulian Cristea după ce a văzut că lui Perovic îi curge sânge. Prima dată i-a dat galben, dar după s-a uitat mai bine și l-a eliminat A fost o decizie corectă. Acum, Kovacs nu a făcut nimic după ce Olaru a fost lovit”, a adăugat Becali. 

„Adrian Petre e un jucător foarte bun. Am mare încredere în el, dar încă nu face față. Trebuie antrenat bine, dar am încredere în el” 
Gigi Becali

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.