Liga 1

EXCLUSIV Aflat pe lista lui Dinamo, Croitoru anunță: „Acum nu plec, indiferent de echipă și de ofertă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 martie 2020

Dinamo a rămas fără antrenor, după despărțirea de Dușan Uhrin jr., și încă se află în căutărea unui tehnician. 

În afara lui Adrian Mihalcea, care e favorit în acest moment, pe lista scurtă a patronului Ionuț Negoiță se află și Marius Croitoru, "principalul" celor de la FC Botoșani, care a reușit o performanță mare pentru clubul moldav: l-a calificat, în premieră, în play-off.

Croitoru însă respinge orice discuție pe această temă. "Ca să nu fie interpretări, anunț din capul locului că nu m-a căutat nimeni de la Dinamo. N-am avut absolut nicio discuție. Chiar dacă m-ar dori, nu s-ar pune problema sub nicio formă. În acest moment, nu plec de la Botoșani indiferent de numele echipei care mă caută sau de ofertă. Am început un proiect aici, sunt alături de jucători până la capăt. Sunt un om de cuvânt și atunci când am bătut palma cu domnul Iftime, am căzut de acord că mergem împreună până la finalul sezonului", a declarat Croitoru pentru gsp.ro.

FC Botoșani e primul club pe care Croitoru îl antrenează, după ce pentru o scurtă perioadă a fost în conducerea clubului și apoi a îndeplinit și funcția de antrenor secund. În acest moment, Croitoru este cel mai tânăr antrenor din Liga 1, are 39 de ani și jumătate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.