Liga 1

DINAMO // PCH a reacționat după plecarea lui Uhrin » Mesaj categoric pentru Prunea și Bălănescu + De ce nu îl vor fanii pe Adrian Mihalcea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 09 March 2020

Dinamo a rămas fără antrenor după plecarea lui Dusan Uhrin (52 de ani). Peluza Cătălin Hîldan a reacționat și cere demisiile lui Bogdan Bălănescu și Florin Prunea. 

Peluza Cătălin Hîldan, acționar la Dinamo prin programul socios „DDB”, a găsit vinovații pentru situația de la club. Întreaga conducere a fost acuzată că nu își asumă responsabilitatea și e atacată cu o declarație dată anterior chiar de Florin Prunea: „Dacă Dinamo nu se califică în play-off, plecăm cu toții!”.

Adrian Mihalcea, victimă colaterală

Adrian Mihalcea (43 de ani), fostul atacant al „câinilor”, nu se numără pe lista favoriților fanilor. Motivul nu ține de competențele lui manageriale, ci de legătura pe care o are cu actualii oameni din conducerea clubului.

Mesajul postat de PCH

„Avem și un mesaj pentru Adi Mihalcea: Te considerăm câine și nu vom uita niciodată momentele de bucurie cu tine pe gard după golurile înscrise în poarta rivalilor. Sperăm să ajungi într-o zi un mare antrenor, așa cum au devenit mulți dintre foștii fotbaliști de la Dinamo.

Dar deocamdată te-ai înhăitat cu cine nu trebuie. Ai apărut într-un moment în care noi așteptăm niște demisii.Cei care te-au propus au ocazia să se retragă și prin asta să dea mai multe șanse propunerii lor. Ar fi o dovadă din partea lor că le pasă de Dinamo mai mult decât de un scaun de la Dinamo”, au scris cei din PCH pe Facebook.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.