Liga 2

Marius Șumudică îi ia apărarea lui Pancu: „Nu merită să fie înjurat, a refuzat Steaua și a rămas la Rapid când a fost greu” + Pe cine propune antrenor la Rapid

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 martie 2020

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul celor de la Gaziantep, i-a sărit în apărare lui Daniel Pancu, proaspăt demis de către Rapid ca urmare a rezultatelor slabe din ultima vreme.

Fost antrenor la Rapid în sezonul 2009/2010, Șumudică s-a declarat oripilat de reacțiile fanilor Rapidului la adresa lui Pancu.

„Am fost foarte dezamăgit de ceea ce se întâmplă la Rapid. Am fost înștiințat că, pe rețelele de socializare, colegul meu Daniel Pancu a fost atacat în mod grosolan de fanii Rapidului. Nu merită așa ceva, la ceea ce înseamnă Pancu pentru Rapid nu merită nicio clipă să fie înjurat.

Eu nu am o relație extraordinară cu Pancu, suntem amici, am fost colegi de suferință, am ieșit campioni împreună, îl respect foarte mult fiindcă știu că a refuzat Steaua și a rămas la Rapid când a fost greu. Nu există ca un astfel de om să fie bălăcărit, să i se înjure familia, copiii, eu nu îi recunosc pe acești rapidiști.

Am rămas scârbit de mesajele unor oameni ce se dau rapidiști. Nu poți să îl arăți pe Pancu pe sticle de băutură, să faci astfel de poze. Ce a făcut omul ăsta?!”, a declarat Marius Șumudică la TV Digi Sport. 

„Alexa? Eu am alt favorit, eu l-aș pune pe Florin Motroc antrenor, care a avut rezultate pe unde a antrenat. Ar trebui să i se dea o șansă”
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.