Liga 1

EXCLUSIV // Cosmin Contra, ofertat de Dinamo » Salariul oferit de „câini” + răspunsul lui „Guriță” UPDATE Fostul selecționer, propunere pentru Negoiță

Articol de Justin Gafiuc  —  Tuesday, 10 March 2020

Dinamo a încercat să dea lovitura cu readucerea lui Cosmin Contra (44 de ani). Negoiță i-ar fi propus un salariu maxim de 10.000 de euro pe lună. 

UPDATE 11:30

După ce l-a refuzat pe Negoiță, Contra i l-a propus dinamovistului pe nașul lui, Adrian Mihalcea, care i-a fost secund la echipa națională.

Contra a refuzat Dinamo

Cosmin Contra a refuzat însă, mai ales pentru că încă este de actualitate pentru el o ofertă mai veche de 1,5 milioane de euro pe sezon din zona arabă. Până în vară nu vrea să revină în antrenorat. Contra e în acest moment observator UEFA, pentru meciurile europene.

Fostul selecționer a mai pregătit-o pe Dinamo în perioada februarie - septembrie 2017. În returul acelui sezon, a fost ultima dată când „câinii” s-au bătut cu șanse matematice la titlu până în ultima etapă. 

Tehnicianul s-a despărțit de formația din „Ștefan cel Mare” după ce a primit o ofertă din partea Federației Române de Fotbal pentru a prelua echipa națională.

În aceste condiții, tot Liviu Ciobotariu pare în pole-position să-i succeadă lui Uhrin jr.

Dusan Uhrin jr. și-a reziliat contractul cu Dinamo

În urma înfrângerii cu Poli Iași, 0-1, a doua din play-out, Dinamo și Dusan Uhrin au căzut de acord pentru rezilierea contractului.

După 3 ore de negocieri, cele două părți s-au înțeles cu privire la rezilierea contractului. „Ne-am înțeles corect”, a declarat Uhrin pentru GSP.RO.

La început, negocierile au fost complicate întrucât Uhrin a primit doar două salarii, 16.000 de euro, din cele șapte, în perioada în care a fost antrenor și le-a spus șefilor că nu este dispus să renunțe nici măcar la un cent din banii pe care îi are de luat. Antrenorul era nemulțumit de tot ce i s-a întâmplat la club și de dificultățile prin care a trecut.

Conducerea dinamoviștilor i-a transmis lui Dusan că gruparea din „Groapă” nu are acum bani pentru el, deoarece trebuie să obțină licența sportivă și l-au rugat să mai aștepte câteva luni.

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.