Nationala

OFICIAL FRF, decizie de ultimă oră! Meciul România U21 - Danemarca U21 nu se mai joacă la Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 10 March 2020

Federația Română de Fotbal a decis ca meciul România U21 - Danemarca U21, din preliminariile EURO 2021 să fie mutat la Ploiești. 

Meciul care urmează să joace pe 31 martie, de la 19:30, fusese programat inițial la Craiova, acolo unde oficialii FRF se așteptau la un număr mare de fani. După ce au fost interzise manifestările publice cu peste 1.000 de persoane, din cauza epidemiei de coronavirus, Federația a decis să mute meciul la Ploiești, pe are „Ilie Oană”, anunță site-ul FRF.

Decizia a fost luată pentru ca „tricolorii” să stea în cantonamentul de la Centrul Național de Fotbal de la Buftea pe toată perioada premergătoare meciului. Mai mult, partida se va juca fără spectatori în tribună

Meciul este unul esențial pentru România U21. După 5 meciuri, România are 10 puncte și este pe locul doi, la 5 puncte de liderul Danemarca, și are nevoie de victorie pentru a păstra șanse la locul 1 în grupă. Partida va reprezenta debutul lui Adi Mutu pe banca naționalei de tineret. 

Pe stadionul de la Ploiești, în octobmrie 2018, România obținut calficarea la EURO 2019. Echipa antrenată atunci de Mirel Rădoi s-a impus în meciul cu Liechtenstein, scor 4-0.

Clasament Grupa 8

Cum își recuperează fanii bani 

FRF a anunțat procedura prin care fanii care și-au luat bilete la meciul România U21 - Danemarca U21 își pot recupera banii înapoi.

  • Până miercuri, 18 martie 2020, fiecare cumpărător va primi un e-mail de informare pentru returnarea sumei aferente comenzilor de bilete.
  • În interiorul mesajului va fi disponibil un formular de retur care trebuie completat și trimis la adresa info@bilete.ro.
  • Cererea de returnare va fi procesată în termen de 30 zile lucrătoare, de la primirea solicitării la adresa info@bilete.ro, începând cu data de 18 martie 2020. Contravaloarea biletelor (cu excepția taxelor de curierat, procesare sau transfer bancar, conform condițiilor de vânzare de bilete ale bilete.frf.ro și bilete.ro) va fi returnată în contul completat în formularul de retur.
  • Transferurile bancare se vor face în ordinea solicitărilor cu formularele de retur completate corect.
  • Persoanele care au achiziționat bilete offline prin intermediul magazinelor partenere sunt rugate să scrie un e-mail la adresa info@bilete.ro.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.