Liga 1

EXCLUSIV Gaz Metan amenință că nu joacă meciul cu Astra » Ce vor medieșenii după ce 21 de oameni sunt în carantină la stadionul din Giurgiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 10 martie 2020

Meciul Astra - Gaz Metan, de sâmbătă, ora 17:30, este în pericol să nu se joace din cauza coronavirusului, jucătorii medieșeni amenințând că nu se vor prezenta la stadion.

Un autocar cu 21 de români, venit din Calabria (Italia), a trecut granița în această dimineață pe la Giurgiu, toți ce 21 de pasageri au intrat în carantină într-o sală de sport de la stadion, aflată în spatele tribunei II, iar situația este una tensionată înainte meciului Astra - Gaz Metan.

După apariția acestei probleme, LPF și Astra nu au anunțat nicio decizie în privința meciului, iar la această oră nu se știe dacă meciul se va juca la Giurgiu sau în altă parte. Din informațiile GSP.RO, cei de la Gaz Metan sunt revoltați din această cauză și amenință că nu se vor prezenta la meci dacă se va juca la Giurgiu, la presiunea celor din staff și a jucătorilor. Aceștia se tem de coronavirus și susțin că nu vor să riște o eventuală îmbolnăvire cauzată de prezența în jurul stadionului a persoanelor aflate în carantină, care le-ar afecta familiile.

Astfel, dacă oficialii Astrei și cei de la LPF nu decid mutarea meciului pe un alt stadion, așa cum își doresc cei de la Gaz Metan, partida din etapa a treia din play-off riscă să nu se mai joace.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.