Liga Campionilor

VALENCIA - ATALANTA 3-4 // Ilicic show! Ce record a stabilit după prestația formidabilă din Champions League » Ronaldo și Messi n-au reușit asta

+12 Foto
Josip Ilicic // Foto: Getty

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 martie 2020

Josip Ilicic (32 de ani, mijlocaș ofensiv) a calificat-o pe Atalanta în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a reușit să marcheze 4 goluri în returul de la Valencia!

  • La general, Atalanta s-a calificat cu un spectaculos 8-4 în fața Valenciei! (4-1 în tur, 4-3 în manșa secundă)

Ilicic a marcat primele goluri în prima repriză din lovituri de la 11 metri, dictate de arbitrul Ovidiu Hațegan. A treia reușit a slovenului a venit în minutul 71, după un șut în forța de la aproximativ 14 metri.

Josip și-a încheiat recitalul în minutul 82, când a finalizat superb o fază spectaculoasă a formației sale și a stabilit scorul final al confruntării de pe „Mestalla”. 

14 jucătoriau marcat de 4 ori într-un meci în noul format UCL. Numai doi au punctat de 5 ori: Lionel Messi (Barcelona) și Luiz Adriano (Șahtior)

Astfel, Ilicic a bifat aseară un record greu de egalat pe viitor: a devenit primul fotbalist care reușește să marcheze de patru ori într-o partidă din fazele eliminatorii în Liga, disputată în deplasare!

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.