Liga 2

Anamaria Prodan își numește toți oamenii la Rapid! Înainte de Dan Alexa, giuleștenii au semnat cu un alt apropiat al impresarei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 11 March 2020

După demiterea lui Daniel Pancu, conducerea Rapidului a ajuns repede la o soluție pentru banca tehnică. Antrenorul asupra căruia s-au oprit șefii giuleștenilor e Dan Alexa. De fapt, numirea acestuia a fost determinată de insistențele agentului pe care Alexa îl are, Anamaria Prodan.

Mai mult, influența Anamariei Prodan e tot mai mare în cadrul clubului Rapid. Ieri, gruparea giuleșteană a anunțat oficial că l-a cooptat pe Ion Manu, fost portar, cu 290 de meciuri în tricoul Rapidului. Acesta e și el impresariat de Anamaria Prodan, cea care l-a reprezentat în litigiul pe care Manu l-a avut cu Dunărea Călărași. Ion Manu a fost numit ieri antrenor cu portarii al Centrului de performanță Rapid.


În cadrul conferinței de presă în care Alexa a fost prezentat oficial astăzi, „Chirurgul” și Ovidiu Burcă, președintele alb-vișiniilor, au negat o posibilă influență pe care ar putea s-o aibă Anamaria Prodan la echipă:

„Ea este impresarul meu. S-a discutat foarte mult despre subiectul acesta, e unul foarte ușor de abordat. Anamaria e doar managerul meu, s-a uitat doar pe contract” - Dan Alexa

„Pe parcursul acestui timp, am lucrat cu toți impresarii. Noi identificăm jucătorii, și de-abia apoi știm impresarii lor. Noi nu avem impresari de casă. Un club serios așa procedează, identifică fotbaliștii prima dată” - Ovidiu Burcă

Lovitură de box în curtea stadionului

Și în cazul Dan Alexa, Ana e impresarul lui. A circulat informația, pe care amândoi au negat-o, că lovitura de box îi fusese aplicată lui Dan pe fondul unei crize de gelozie. Nevasta lui Reghecampf ar fi ajuns la stadion inopinat și s-ar fi enervat când a observat că pe Alexa îl aștepta în parcare o altă femeie.

„Poate terminăm odată discuțiile astea! Alexa nu este amantul meu! Nu am avut relații cu Dan Alexa. Cum n-am avut cu antrenorii sau jucătorii pe care i-am manageriat”, spunea impresarul într-un interviu pentru GSP.

Anamaria Prodan: „Alexa este pentru mine este sufletul meu”

Fostul mijlocaș poreclit „Chirurgul” din cauza stilului extrem de dur a pornit sezonul acesta ca „principal” la Giurgiu, însă a pierdut postul și din cauza rezultatelor, și din pricina unui episod în care Anamaria Prodan i-a tras un pumn la stadionul din Giurgiu, după finalul unei partide. Soția lui Regheampf i-a făcut și-o caracterizare antrenorului pe care-l reprezintă.

„El pentru mine este sufletul meu, el a ascultat de mine de la A la Z și a avut o creștere foarte mare, inclusiv mediatică. Creștere profesională și sufletească așa cum îl visam și cum îl visez pentru antrenorii mei. Faptul că Dan a divorțat, cum au divorțat mulți din jucătorii și antrenori mei, dar pe care i-am ajutat cu avocați... 

Au apărut toate nebuniile în presă și am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez. N-am făcut-o... Eram prea mare. Mă distram, râdeam, dar a început să mă deranjeze foarte tare. Relația mea cu Alexa este mult mai puternică acum”, mai spunea Ana pentru GSP.

La numai 40 de ani, Dan are o experiență vastă și ciudată în antrenorat: a promovat de trei ori și a retrogradat de patru ori! Le-a urcat din „B” în „A” pe: Poli Timișoara, Rapid, Dunărea Călărași. Le-a băgat în „B” pe: Poli Timișoara, Dunărea Călărași, Chiajna, ASA Târgu Mureș. Nu la toate a bifat sezoane întregi, dar „a participat" la retrogradare de fiecare dată.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.