Liga 1

Raed Arafat a anunțat o nouă măsură: „Evenimentele culturale și de divertisment cu participarea a peste 100 de persoane, suspendate”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 martie 2020

Raed Arafat (55 de ani), secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a susținut astăzi o conferință de presă în care a anunțat noi măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Evenimentele culturale și de divertisment cu participarea a peste 100 de persoane, în spații închise, suspendate până pe 31 martie”, așa a sunat una dintre frazele lui Arafat.

Astfel, ar putea fi afectate mai multe sporturi indoor, precum handbalul, voleiul, baschetul, înotul, tenisul de masă sau snookerul. Această măsura a fost luată în contextul în care România a intrat în scenariul doi privind abordarea coronavirusului (n.r. fază de transmitere sporadică în societate).

De asemenea, Raed Arafat a oferit mai multe detalii despre noua decizie: „Se includ aici cinematografele din mall-uri, teatrele, Opera Româna, Ateneul, și orice alt spațiu închis care depășește 100 de persoane”.

Meciuri fără spectatori din cauza coronavirusului

Această veste vine la doar 3 zile de la anunțul făcut de Guvernul României, acela de a interzice, printre altele, disputarea partidelor de fotbal cu spectatori în tribune, care a avut un efect imediat asupra meciurilor din etapa precedentă de Liga 1.

În România au fost confirmate 30 de persoane având coronavirus, iar numărul este într-o continuă creștere.

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.