Nationala

Tătărușanu, OUT cu Islanda! 5 jucători indisponibili pentru meciul de la Reykjavik

Articol de Marius Mărgărit  —  miercuri, 11 martie 2020

Anunțul autorităților române, că și nordul Franței a intrat în zona roșie de coronavirus, înseamnă pierderea unui alt internațional pentru meciul cu Islanda, Ciprian Tătărușanu (34 de ani).

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • AdversariRomania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

Românul joacă la Lyon, oraș aflat în regiunea Auvergne Rhones Alpes, una dintre cele 5 care au intrat deja în zona „roșie”. Astfel, dacă ar ajunge în România, el ar urma să intre automat în carantină pentru 14 zile. Iar în Islanda ar fi în aceeași situație.

Dar cum în Franța campionatul continuă deocamdată, nefiind intrerupt ca în Italia, portarul titular al naționalei nu ar putea pleca de la club pentru a merge de acum la Reykjavik. El are meci chiar vineri, când Lyon ar urma să joace cu Reims.

În aceste condiții, Mirel Rădoi, nu va putea conta nici pe Tătărușanu, alături de cei 4 „italieni”, Ionuț Radu (22 de ani), Romario Benzar (27 de ani), Vasile Mogoș (27 de ani) și  Vlad Chiricheș (30 de ani).

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.